fredag, 20 januar 2012 00:00

NEI til EU, EØS- og Schengenavtalene er Kystpartiets program

Rate this item
(3 votes)

Nylig ble Europautredningen lagt fram og gir oss et skremmende bilde av EØS-Norge som 75% EU-medlem, til tross for at det norske folk i to folkeavstemninger har gitt de folkevalgte beskjed om, at vi ikke vil inn i Unionen.

 

Som finansministeren sa ved overrekkelsen av Europautredningen forleden, så var det i 2004 ved "reforhandlingen av EØS-avtalen" i Stortinget bare Kystpartiet som stemte imot å fortsette med EØS-avtalen!

Mandatet til Europautredningen ga ikke rom for vurdering av alternativ til EØS-avtalen til tross for at Sveits med sin handelsavtale eksporterer nesten like mye til EU som Norge og at norsk import fra EU er dobbel så stor som norsk eksport til EU.

Økende demokratisk underskudd; Gjennom EØS-avtalen og Schengensamarbeidet har Norge forpliktet seg til å overta all ny politikk, lover og regler som kommer fra Brüssel innenfor mange områder.

Med andre ord har flere Storting og flere regjeringer gjort Norge til et "Lydrike under EU" selv om dette er imot folkets vilje! Det virker som om "Makteliten i Oslo-bobla" har en annen agenda enn å følge demokratiets spilleregler. Det synes som om "feite pensjoner, feite lønninger, gratis bolig og gratis flyreiser" for venner og støttespillere i EU-byråkratiet trekker mer enn å forsvare den norske Grunnloven og Norges uavhengighet.

Når AP og H nå legger fram et forslag for Stortingets om endring av Grunnlovens §93 for lettere å få flertall i Stortinget for å avgi suverenitet, så er det nærmest å anse som et svik mot Kongeriket Norge og Norges Grunnlov.

Om du vil være med å forsvare Norges Grunnlov og er imot endring § 93 den 7. februar 2012, så kan du gå inn på følgende link og signer der:

http://www.underskrift.no/vis.asp?kampanje=3726

Nei til snikinnmelding av Norge i EU!

 

 

Read 13675 times Last modified on fredag, 07 desember 2012 18:12
More in this category: « KLIMA – IPCC Nei til EØS og EU »